Geniet tijdens je workshop van ons gastenverblijf

Op ons terrein is voorjaar 2010 een nieuwe bungalow gerealiseerd. Deze compleet uitgeruste woning biedt standaard onderdak voor 4 personen, gebruik makend van twee bedden in slaapkamer en twee op de vide van de slaapkamer. Indien gewenst is er nog plaats voor twee personen op de bedbank in de woonkamer. Het verblijf is opgetrokken in de lokale stijl en heeft rondom ruime terrassen, waarvan het grootste, op het zuiden gelegen, voorzien is van een buitenkeuken en granieten eethoek. Huurders kunnen gratis gebruik maken van ons WIFI-netwerk.

De inrichting is praktisch en comfortabel voorzien van enkele nostalgische noten. De open keuken heeft een complete uitrusting, de badkamer een inloopdouche en bidet. De moderne kantel/kiep ramen in dubbel glas zijn allen voorzien van horren.

Dankzij de uitstekende isolatie, is het er ´s zomers en ´s winters aangenaam en hoef je de aanwezige airco / verwarming nauwelijks te gebruiken. Op ons terrein is een klein speelbad (4×5 m, diep 60-160cm) waar je gebruik van mag maken voor een verfrissende plons. Wil je echt zwemmen dan is de rivier de aangewezen plek.

Geniet overdag heerlijk van het warme klimaat en beleef ’s avonds een mooie zonsondergang bij een lekker glas Portugese wijn uit bijvoorbeeld onze streek. Volgens het Portugese gebruik hoort deze woning een toepasselijke naam te hebben. Omdat dit gastenverblijf een toevoeging is aan ons huis “Casal da Macieira” (hofstede van de appelboom) hebben wij gekozen voor “Casa Maçazinha”..(appeltje).

Door de unieke ligging, vlak bij het atelier “Casal da Macieira”, is het dé uitkomst voor deelnemers aan de workshops. De huur van dit luxe verblijf is voor onze cursisten (vier personen) € 420,- per week. (Verlenging is mogelijk voor € 60,- per dag.) De huurprijs wordt verhoogd met éénmalige schoonmaakkosten €30,- . Voor meer informatie en beschikbaarheid kun je bellen of het contactformulier gebruiken.

Meer details en foto’s vind je hier!