Reizen per vliegtuig: snel en voordelig.

Naar Lissabon (aanbevolen):
TAP, KLM, Transavia, Ryanair vanaf Amsterdam
Transavia, Ryanair vanaf Eindhoven
Brussels Airlines, Ryanair vanaf Brussel

Naar Porto:
Ryanair, vanaf Eindhoven
Verder zijn er natuurlijk nog verbindingen vanaf vliegvelden in bijv. Duitsland

Van de vlieghaven naar Mendeira.

Autoverhuur: Een auto huren is alleen aan te bevelen wanneer je een vakantie aan je workshop koppelt.  Alle bekende internationale autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthavens. Ook kun je boeken via een zgn. “broker” die, vooral buiten het hoogseizoen, gunstige aanbiedingen heeft. Vraag ons indien gewenst om advies.

Transfer Lissabon – Mendeira en Porto – Mendeira: Indien je geen huurauto neemt kun je heel gemakkelijk, goedkoop en comfortabel per trein reizen naar Entroncamento of Tomar. Daar wordt je dan, tegen een vergoeding, door ons opgehaald. Wij kunnen je desgevraagd uitleg geven over alle details betreffende het openbaar vervoer in Portugal. Op vertoon van een identiteitsbewijs reizen 65+ voor half geld.

Logies: Op ons terrein is in het voorjaar van 2010 een geheel nieuw ruim gastenverblijf gerealiseerd.   Lees hier meer…

Eigen vervoer: Met je eigen camper of caravan kun je eventueel ook op ons eigen terrein verblijven. Tegen geringe vergoeding kan er gebruik worden gemaakt van sanitair en electriciteit. Ook zijn in de omgeving tal van hotels, pensions, B&B’s, appartementen en campings in uiteenlopende prijsklassen.

  • Op de 2-de verdieping van onze woning zijn twee slaapkamers en een badkamer beschikbaar. 
  • In Varzea do Pedro Mouro, met uitzicht op de Zêzere, een appartement dat via ons kan worden geboekt.
  • In Maçieira is een B&B beschikbaar Casa do Sapateiro
  • Aan de N238 vind je hotel Residencial Nª Srª do Pranto (5 min.). 

Wij helpen je graag:
Indien gewenst kunnen wij adviseren bij de reservering van je reisarrangement. Op die manier ben je niet alleen verzekerd van de beste aanbiedingen, maar wellicht kunnen we ook er voor zorgen dat je gelijktijdig met andere deelnemers reist, samen een auto huurt of gezamenlijk wordt afgehaald van vliegveld of station. Ook kun je onderling afspraken maken m.b.t. huisvesting en samenreizen.