Een workshop schilderen in Portugal………

In een workshop worden diverse onderwerpen behandeld en leer je door te kijken en gebruik te maken van verschillende materialen en technieken vast te leggen wat je ziet of beleeft, werkend op een buitenlocatie of in het atelier om zo tot een eigen stijl te komen. Op verzoek kan ook de nadruk worden gelegd op portretteren.

Om iedereen voldoende te kunnen begeleiden streeft Els naar een groep van maximaal 8 personen per workshop. Persoonlijke begeleiding voor zowel beginner als gevorderde staat voorop.

Er is voor 2024 één workshop gepland van 2 t/m 7 juni.

Wil je meer weten over portretteren?….  Klik hieronder

Verder :

  •  is verlenging per dag mogelijk
  •  kan in de periode mei t/m augustus een workshop van één of meerdere dagen gevolgd worden
  •  worden de deelnamekosten vermeld op de pagina “inschrijven”

 

In de kosten van de workshop zijn naast materialen, ook koffie, thee, frisdranken en de dagelijkse warme lunch inbegrepen. Eveneens wordt, indien van toepassing, gezorgd voor het vervoer tussen “Casal da Macieira” en de diverse “buiten” teken- en schilderlocaties.

De lessen kunnen ook worden gegeven in het atelier “Casal da Macieira”, daarbuiten op het terras, in de tuin of op locaties in de directe omgeving.

In je vrije tijd is het mogelijk om, op je eigen logeeradres, nog wat te schetsen en tekenen, een wandeling te maken door de eucalyptus- en dennenbossen, een duik in de rivier te nemen of gewoon lekker rustig te luieren in het zonnetje.

Op verzoek verzorgen wij excursies, Jeep-safari’s, sightseeing, wandelingen en boottochtjes.