Schrijf u hier in voor één of meerdere workshops

Feiten en Weetjes……

Lees vóór u inschrijft deze aanbevelingen aandachtig door. Indien u vragen heeft schroom dan niet om ons via het contactformulier te raadplegen.

Zorg dat bij het inschrijven uw gegevens goed ingevuld zijn. Vooral wanneer u onze tussenkomst wenst bij reserveringen van logies en autohuur is dat erg belangrijk. Ook bij het verzorgen van transfers en vluchten kan een spelfout behoorlijk spelbreker zijn.

Wees ervan overtuigd dat uw ingevulde email-adres en telefoonnummers kloppen. Met name vlak voor de reis en tijdens de transfer is goede communicatie de enige manier om teleurstellingen en ongenoegen te voorkomen.

Hoewel het bijgaand formulier overzichtelijk en beschermd is, bestaat de mogelijkheid om dubbele workshops te boeken. Loop voordat u verzendt de keuzes nog even na, zodat er géén onduidelijkheden ontstaan.

Staat uw keuze er niet bij? Gebruik dan het contactformulier. Daarmee heeft u de mogelijkheid om uw vraag goed te formuleren en geeft u ons de gelegenheid om een goed antwoord te geven. Evenzo heeft u de mogelijkheid om onze repliek later nog eens te lezen.

Moet u bepaalde dieëten volgen of heeft u beperkingen, bent u invalide of slecht ter been laat dat ons a.u.b. op voorhand weten. We kunnen dan in overleg bepalen wat wél of niet mogelijk is.

Wij kijken er naar uit u te mogen ontmoeten in ons atelier in Mendeira. Wij zorgen voor een ontspannen leerzame vakantie in echte Portugese sfeer. U zult aangenaam verrast zijn over de Portugese stijl van leven.

Prijzen van Workshops:

Één Workshopdag volgt u voor € 65,-

De prijs van één workshop bedraagt € 380,-

Een combinatie van twee Workshops kost € 660,-

(Huidige cursisten van Atelier Loon op Zand en “workshoppers” van 2019 krijgen 10% korting)

Voor grote groepen kan een afspraak gemaakt worden.

Inschrijfformulier

Ik wil graag aan een workshop deelnemen:

Te weten:

Ik wil bemiddeling voor logies:

Ik betaal op de volgende wijze:

Bevestigen:

12 + 9 =